Afdrukken tegen uitzonderlijk lage kosten: maak kennis met de Epson EcoTank-printers!

 

Betrouwbaar afdrukken van a tot z

Epson EcoTank-printers bieden uitmuntende kwaliteit en probleemloos afdrukken tegen zeer lage kosten. EcoTank-printers bieden de ideale oplossing voor intensief thuisgebruik en kleine kantoren omdat ze worden geleverd met navulbare inktreservoirs met zeer hoge capaciteit, waarmee u duizenden pagina’s kunt afdrukken zonder dat u zich druk hoeft te maken over het vervangen van inktpatronen.

 

Tot 3 jaar aan inkt meegeleverd1

EcoTank-printers worden standaard geleverd met voldoende inkt voor 14.000 pagina’s, het equivalent van gemiddeld 94 inktpatronen, waardoor u probleemloos en zonder onverwachte kosten kunt afdrukken.²

 

Afdrukken tegen uitzonderlijk lage kosten

EcoTank-printers bieden ongeëvenaard lage kosten per pagina, waardoor u de afdrukkosten gemiddeld met 74% kunt verlagen2. Hierdoor zijn deze printers de ideale oplossing met hoog rendement voor thuis en op kantoor.

 

Gemoedsrust

EcoTank-printers bieden Epson-kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid en bieden ware gemoedsrust dankzij de garantie voor minimaal 1 jaar of 30.000 pagina’s, plus bij wijze van promotie een gratis 3 jaar garantie-uitbreiding.3

 

Nieuwe EcoTank-printers

Ontdek de nieuwe generatie van EcoTank-printers, inclusief een aantal verbeteringen waardoor ze nog gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker zijn voor de gebruiker. Het nieuwe inktvulsysteem beperkt morsen tot een minimum dankzij de verbeterde inktflessen die gemakkelijker te openen zijn en een airflowsysteem hebben, waardoor u niet meer hoeft te knijpen in de flesjes bij het navullen. Bovendien beschikken de flesjes over een unieke key-lock per kleur, waardoor elke tank alleen met de juiste kleur gevuld kan worden.

 

Gebruiksvriendelijk

Genieten van probleemloos afdrukken is nu uiterst eenvoudig:

  1. Vul de inkttanks
  2. Installeer de printer
  3. Begin met afdrukken

Na het afdrukken van vele duizenden pagina’s, hoeft u alleen de inkttanks bij te vullen met de voordelige inktflessen met hoge capaciteit en u kunt weer doorgaan met afdrukken.

 

EcoTank-serie

Kies uw ideale model uit de Epson EcoTank-serie om aan uw afdrukbehoeften te voldoen en profiteer van duizenden goedkope, probleemloze prints. Hier vindt u een handige gids.

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)