Enjoy your summer with Canon!

 

WIN de perfecte daguitstap voor deze zomer!

Canon geeft fantastische prijzen weg en u kan winnen! Wilt u deze zomer graag naar één van de grootste muziekfestivals in België of gaat u liever een dagje naar één van de mooiste Europese pretparken met uw gezin? Er is voor iedereen wat wils!

De eerste drie plaatsen winnen een duo VIP ticket voor een poprockfestival in Kiewit, inclusief eet- en drankvouchers t.w.v. €200. Kortom, goede muziek en een fris drankje op één van de grootste Belgische festivals, het is allemaal inbegrepen!

De volgende vijf plaatsen winnen een family ticket voor de Efteling. Een family ticket bestaat uit 4 toegangsticketten, parking, lunch en vieruurtje. Bovendien krijgt u 30 minuten voor openingstijd toegang tot het pretpark. Zo kan u in alle rust het park verkennen.

Kortom, het wordt een heerlijke, ontspannende zomer met Canon!

    

Hoe kan u winnen?

Als u minimum € 500 aan Canon Supplies en minimum € 250 aan Canon Print Hardware aankoopt tussen 1/03/2018 t.e.m 30/04/2018, kan u deelnemen en komt u in de ranking terecht. Om de volgorde van de ranking te bepalen, wordt er gekeken naar de procentuele overscore t.o.v. uw aankoopbedrag tijdens dezelfde periode vorig jaar (1/03/2017 t.e.m 30/04/2017). De klanten die procentueel het meest overscoren, dus meer aankopen dan vorig jaar, winnen. De eerste drie plaatsen winnen een duo VIP ticket voor een poprockfestival in Kiewit, inclusief eet- en drankvouchers ter waarde van €200. De volgende vijf plaatsen winnen een family ticket voor de Efteling.

Tot wanneer loopt deze actie?

Deze actie is geldig op alle aankopen van Canon Supplies en Canon hardware van 1/03/2018 t.e.m 30/04/2018. De winnaars krijgen hun prijzen geleverd tegen eind mei zodat ze in augustus naar het festival kunnen of tijdens de zomermaanden naar de Efteling kunnen gaan.

Volg zelf op of u in de prijzen valt!

Op de scorepagina op de td.Boomerangwebsite kan u uw score raadplegen. De score wordt wekelijks geüpdatet zodat u op constante basis mee kan volgen of u bij de winnaars bent. Ziet u dat u net buiten de winnaars valt? Verhoog dan uw plaats in de ranking door extra Canon-producten te kopen!

Alle voorwaarden m.b.t. deze actie vindt u terug op de td.loyaltywebsite.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)