Ontdek nu de nieuwe Dell Latitude 5000 series!

Overal aan het werk.

Met de superieure beveiliging, veelzijdigheid en Latitude accessoires kunt u werken zoals u dat wilt. Omdat uw succes afhankelijk is van de mogelijkheid om altijd net zo productief te zijn als op kantoor, waar uw werk u ook brengt.

Beveiliging waarop u kunt vertrouwen

Eenvoudig aanmelden: activeer Windows Hello via een infraroodcamera om u eenvoudig en veilig aan te kunnen melden door middel van gezichtsherkenning.

Vertrouwde authenticatie: de Latitude 5590 biedt meerdere beveiligingsopties om te voldoen aan uw uiteenlopende behoeften. Het systeem bevat o.a. de volgende functies: hardware voor essentiële meervoudige authenticatie, zoals vingerafdruklezer met touch, contactgestuurde FIPS 201-smartcardlezer en contactloze smartcardlezer NFC om onbevoegde toegang te voorkomen.

Bescherming tegen aanvallen: Dell™ ControlVault™ met FIPS 140-2 Niveau 3-certificering biedt een veiliger alternatief voor het opslaan en verwerking van wachtwoorden, biometrische gegevens en beveiligingscodes.

Beheer in alle eenvoud: door middel van de unieke vPro extensies kunt u op afstand uw apparaten beheren en diagnoses uitvoeren, of deze apparaten nu in- of uitgeschakeld zijn.

Past bij u en uw werk

Genoeg vermogen voor krachtige prestaties: profiteer van uitstekende prestaties met Intel® 7e generatie Dual Core™ of 8e generatie Quad Core™ processors. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende storage-opties, van HDD tot M.2 PCIe NVMe om uw Latitude 5590 compleet te maken en moeiteloos elke taak aan te kunnen.

Doelbewust ontworpen: kies voor HD, Full HD of Full HD met optioneel touchscreen en werk vol vertrouwen dankzij een superieur beeldscherm. Uw Latitude is uitgerust met een batterij die de hele dag meegaat. En voor lange werkdagen kunt u altijd uw Dell Power Companion meenemen.

Concentreer u op uw werk, niet op uw laptop: onze ongelooflijk duurzame systemen zijn getest volgens 17 MIL-STD 810G-benchmarks en zorgen ervoor dat uw werk veilig is, waar u ook bent.

Maak verbinding met alles wat u nodig hebt:
ruim rommelige werkplekken eenvoudig op dankzij een groot aantal draadloze opties, zoals mobiel breedband, waarmee u overal aan het werk kunt.

Flexibele dockingopties

Dell Business dockingstation | WD15: via een USB type C-kabel kunt u uw Latitude voeden en tot wel twee Full HD-beeldschermen en andere randapparaten aansluiten met één DisplayPort™.

Dell Business dockingstation met monitorstandaard | DS1000: creëer een vereenvoudigde werkruimte dankzij dit dockingstation en monitorstandaard in één, waarmee u twee Full HD-beeldschermen kunt aansluiten via een USB-C-verbinding met uw Latitude.

Ontketen krachtige productiviteit op uw bureau

Verbeter uw werk op kantoor met slimme accessoires die ontworpen zijn voor eenvoudige installatie en efficiënt dagelijks gebruik.

Dell Business dockingstation | WD15


Werk productiever met een dockingstation waarmee u twee monitoren tegelijk kunt gebruiken en uw laptop kunt voeden. Voeding, data en video-aansluitingen met slechts één USB-C-kabel.

Dell UltraSharp 24 monitor | U2417H


Doe tot wel 18% meer met twee monitoren en zie meer dankzij een vrijwel randloos InfinityEdge-beeldscherm. Met een 23,8″ Full HD-beeldscherm profiteert u van levendig en helder beeld in een ultrabrede kijkhoek.

Dell Pro stereoheadset | UC350


Hoor elk woord van uw gesprek duidelijk met de Dell Pro Stereo headset die geoptimaliseerd is voor de beste gesprekskwaliteit en die gecertificeerd is voor Microsoft Skype voor bedrijven.

Blijf productief, waar u ook bent.

Schakel eenvoudig over van werken aan uw bureau naar werken onderweg met aangepaste accessoires die op maat gemaakt zijn om te voldoen aan behoeften van uw bedrijf.

Dell Power Companion | 18000 mAh

Zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt is, beschikt u met de met de Dell Power Companion over voldoende vermogen voor uw laptop en mobiele telefoon.

Dell Professional hoes 13

Met de Dell Professional hoes 13 kunt u uw laptop beschermen en meenemen samen met alle accessoires, waar uw drukke dag u ook brengt.

Dell USB-C mobiele adapter | DA300

Sluit uw Latitude aan op vrijwel elk apparaat met een handige en compacte 6-in-1-adapter, zodat u samen kunt werken vanaf elke locatie.

Ontdek de nieuwe Latitude reeks nu bij Tech Data!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)