AOC biedt dé perfecte business oplossing

 

Beeldschermspecialist AOC breidt met de introductie van zijn nieuwe 90 Series zijn professioneel aanbod uit met vijf nieuwe monitors. De nieuwkomers zijn 24 tot 27 inch groot en zijn uitgerust met de geavanceerde IPS-panelen met een breed kleurengamma. Ze zijn bestemd voor ondernemingen en veeleisende prosumers. De gebruikers zullen ongetwijfeld het smalle, driezijdige, randloze ontwerp op prijs stellen, waardoor ze meerdere monitors naadloos naast elkaar kunnen opstellen. De oogbeschermende eigenschappen van AOC beperken de ongemakken voor gebruikers die lang werken en de energie-efficiëntie van de monitors helpt om de kosten te drukken en de voetafdruk van de gebruikers te verkleinen. Drie van de nieuwe modellen zijn ook met een ergonomische voet uitgerust, die gemakkelijk van hoogte kan worden versteld.

Aantrekkelijk en functioneel ontwerp

De monitors hebben een driezijdig, randloos ontwerp en zorgen met de elegante staalgrijze afwerking van de voet en de onderste rand voor een frisse toets op de desktopcomputers van de gebruikers. Dankzij de bijna onzichtbare randen zijn ze perfect geschikt voor een naadloze opstelling van meerdere monitors. Twee of zelfs meer van die schermen naast elkaar vormen samen een groter beeldoppervlak en helpen de gebruiker om nog productiever te werken. De betaalbare I2490VXQ en I2790VQ rusten op een basisvoet, terwijl de I2490PXQU, I2790PQU en Q2790PQU uitgerust zijn met een ergonomisch instelbare voet, die gemakkelijk kan worden losgemaakt zonder dat u daarvoor een schroevendraaier nodig hebt. Dankzij de vele opties, waaronder de mogelijkheid om de monitor 130 mm in de hoogte in te stellen, tussen -5°/+25° te laten kantelen, 165°/+165° te draaien en 90° rond zijn as te laten draaien, kunnen de monitors gemakkelijk aan de behoeften van elke afzonderlijke gebruiker worden aangepast, waardoor ze een optimaal comfort bieden.

 

Wide Colour Gamut

Uitstekende beelden van verschillende bronnen

Alle modellen van de 90 Series maken gebruik van geavanceerde IPS-panelen, die een brede kijkhoek en een hoge kleurnauwkeurigheid bieden. Door de grote kleurruimtedekking van de monitors (100 % sRGB en 90 % NTSC) kunnen gebruikers vanuit elke kijkhoek (tot 178°) op een zeer natuurgetrouwe kleurweergave rekenen. De Q2790PQU, het paradepaardje van de nieuwkomers, is uitgerust met een QHD-paneel (2560 x 1440 pixels), dat vier 720p-videostreams gelijktijdig kan weergeven. De vier andere modellen zijn uitgerust met Full HD-panelen (1920 x 1080 pixels).

Er zijn talrijke ingangsopties beschikbaar, waaronder DisplayPort, HDMI en VGA, waardoor de gebruiker meerdere beeldbronnen kan aansluiten. Daardoor kan hij, zodat hij verschillende types visuele content op het hoogwaardige paneel kan bekijken. De ingebouwde speakers zorgen ook voor een prima geluidsweergave, zonder dat de gebruiker daarvoor externe speakers en kabels hoeft aan te sluiten, die het bureau alleen maar een onverzorgde look bezorgen. De PQU/PXQU-modellen zijn ook uitgerust met een USB 3.0-hub waarop de gebruiker snel en gemakkelijk randapparatuur kan aansluiten.

Vriendelijk voor de ogen en voor het milieu

FlickerFree

De modellen van de nieuwe 90 Series zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers op kantoor en thuis die langdurig met de computer werken. Ze zijn uitgerust met de Low Blue Light-modus, die de uitstraling van het schadelijke blauwe licht op korte golflengte zoveel mogelijk beperkt. Bovendien regelt de FlickerFree-feature de helderheid van de monitor met een gelijkstroomsysteem (DC) in plaats van Pulse Width Modulation (PWM), een oplossing die de ogen minder vermoeit en minder ongemakken veroorzaakt.

Het milieuvriendelijke karakter van de nieuwe monitors wordt ook aangetoond door meerdere energie-efficiëntiecertificaten, zoals Energy Star, EPEAT en TCO. Bovendien zorgt de E-saversoftwarefunctie ervoor dat het beeldscherm naar een lager verbruiksprofiel overschakelt wanneer de gebruiker er niet is. De Ecomodus van zijn kant past dan weer de instellingen van het beeldscherm aan verschillende types content aan (tekst, internet, games, film, sport) en beperkt op die manier het energieverbruik. Andere gebruiksvriendelijke op software gebaseerde functies zijn AOC Screen+, waarmee het bureaublad gemakkelijk in verschillende schermen kan worden opgesplitst, en i-Menu, dat de gebruiker via de muis toegang biedt tot de OSD-instellingen.

 

Vergelijk hier alle modellen.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)