Retail Partner: creating value together!

Na de succesvolle lancering van het Retail Partner programma in Q4 kunnen we terugblikken op mooie resultaten en een pak nieuwe klanten. Deze succesformule zullen we in Q2 dus zeker en vast herhalen!

Het Tech Data Retail Partner programma gidst u door ons uitgebreid assortiment van producten en services. In nauwe samenwerking met onze vendoren, focussen we op een sterk partnership. Door krachten te bundelen met Tech Data, verhoogt u uw verkoops- en marktaandeel.

Het Retail Partner programma biedt u verschillende call outs, klantenbezoeken en levert uitgebreide rapportage. Ook hangt Tech Data er een leuke incentive aan vast. Wij boosten samen met u uw sales in deze periode met op maat gemaakte promoties. Iedereen maakt bovendien kans om te winnen dankzij gepersonaliseerde groeitargets.

Dit kwartaal zetten we onze resellers opnieuw in de bloemetjes én hebben we voor elk wat wils. Door het behalen van uw gepersonaliseerde groeitarget kan u een voucher ter waarde van € 200 in de wacht slepen! Bovendien hebt u de keuze uit een voucher voor AS Adventure, ginsonline.be of Zalando.

Benieuwd naar welke vendoren zullen deelnemen? Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *