Asus Mobile nu beschikbaar bij Tech Data Belux

Asus Mobile en distributeur Tech Data Belux zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Tech Data Belux wordt de exclusieve distributeur  van Asus Mobile in België en Luxemburg. Het gaat om de verdeling van de Asus Zenfone 3 en 4-series en van de Zenfone 5 serie die binnenkort ook beschikbaar is.

Tech Data biedt zijn resellers de opportuniteit om de juiste technologische oplossingen te kiezen uit een end-to-end portfolio waar nu ook de producten van Asus Mobile toe behoren. De resellers van Tech Data genieten bovendien mooie lanceringskortingen op het huidige gamma.

Kathy Dobbels, Business Unit Manager Mobile bij Tech Data Belux:  “Als distributeur wil Tech Data zowel de leveranciers als de resellers meerwaarde bieden. Wij zijn enthousiast over de exclusieve samenwerking . De toevoeging van Asus Mobile aan ons portfolio zorgt voor kruisbestuiving met Asus PC. Na uitvoerige training van onze sales en Mobile specialisten op het portfolio van Asus Mobile zijn wij klaar om onze samenwerking met succes in te vullen.”


Endpoint Solutions

Tech Data is een wereldwijde ICT distributeur die een groot aantal merken voert, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft. Het Asus Mobile productaanbod valt onder het Enpoint Solutions portfolio van Tech Data.

 

Services en InTouch

Behalve geavanceerde logistiek, verzorgt Tech Data ook een breed scala aan supportdiensten en services, zoals salesondersteuning, e-commerce, marketing en educatie om zo resellers bij innovaties als cloud, security, big data en IoT te helpen meer en nieuwe business opportunities te genereren. Tech Data heeft verder het bestelsysteem InTouch waar resellers heel gemakkelijk de producten van Asus Mobile kunnen bestellen.

 

Meer info over het Asus Mobile portfolio en de lanceringskortingen voor resellers vindt u hier terug.

Bij vragen neem gerust contact op met het Mobile-team via info@techdatamobile.be of +32 (0)2 583 84 80

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)