Ontdek de nieuwe Samsung SSD 970 PRO & EVO!

Kies nu voor ultrageavanceerde prestaties. De Samsung 970 EVO is extreem snel, uiterst betrouwbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een opslagcapaciteit tot wel 2 TB*. Met de nieuwste V-NAND, een nieuwe Phoenix-controller en Intelligent TurboWrite-technologie kun je genieten van nog snellere games en 4K- en 3D-editing!

Ervaar het verschil van NVMe. De nieuwe Phoenix-controller en Intelligent TurboWrite-technologie van de 970 EVO zorgen voor nog snellere games en stroomlijnen grafisch veeleisende workflows. Kies voor indrukwekkende lees-/schrijfsnelheden van 3.500/2.500 MB/s* – tot wel 32% sneller dan de vorige generatie.

100% vertrouwen op je SSD. De geavanceerde controller met nikkel-coating en de heatspreader van de 970 EVO / PRO zorgen ervoor dat warmte effectief wordt afgevoerd. De Dynamic Thermal Guard controleert en optimaliseert automatisch de temperatuur voor maximale prestaties.

Ontdek de producten op InTouch!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)