Refresh 434: Ontdek het GDPR dossier!

In deze editie:

 • Dossier GDPR
 • InTouch: Nieuw loginscherm op de website
 • td.loyalty programma’s:
  • td.boomerang Q2
  • SMB Express Q2
  • Retail Partner Q2
  • td.gaming Q2.

Het is vijf voor twaalf voor GDPR! Bent u er al klaar voor?

25 mei 2018 is het zover! Dan treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel in werking. Welke impact heeft dit op uw organisatie? Welke opportuniteiten kan GDPR u bieden? Conform zijn, hoe begint u eraan? Tech Data biedt u een antwoord op al deze vragen.

Hoe kan Tech Data helpen in het GDPR-traject?

Tech Data heeft de nodige expertise in huis om u de verschillende nieuwe businessopportuniteiten van GDPR te laten ontdekken.

Wat Tech Data uniek maakt als distributeur is dat wij de meest uiteenlopende GDPR-noden op ICT- vlak volledig kunnen invullen. Dankzij ons zeer uitgebreide hard- en softwareportfolio kunnen we u totaaloplossingen aanbieden om uw ICT-infrastructuur optimaal te beveiligen tegen datalekken.

Geen enkele oplossing kan 100% veiligheid bieden, maar er zijn heel wat risico’s die u kan beperken of op zijn minst minimaliseren. Security is altijd een afweging tussen het veiligheidsniveau, de prijs en de gebruiksvriendelijkheid. Op basis van deze 3 parameters bekijken we wat de meest geschikte producten zijn. Het is duidelijk dat bij een oplossing voor bijvoorbeeld een ziekenhuis het accent veel meer zal liggen op het veiligheidsniveau, terwijl   voor een kmo meer rekening zal moeten gehouden worden met budget en gebruiksvriendelijkheid.

Tech Data biedt GDPR-training en assesment tools aan om u te helpen om de meest geschikte oplossingen te vinden voor uw eindklanten, dit zowel voor de SMB- als voor de corporate markt

 

Veel leesplezier!

Het Refresh-team.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)