ThinkPad L580: Onze flexibiliteit garandeert uw flexibiliteit

Onze flexibiliteit garandeert uw flexibiliteit

Slimme eenvoud. enterprise-capaciteit.

‘Business as usual’ staat niet in uw woordenboek. Elke dag verplicht u zichzelf om grootser te denken en de status quo uit te dagen. De duurzame ThinkPad® L580 ondersteunt u hierbij met de nieuwste generatie Intel® Core™ i7-processors en een moderne, gestandaardiseerde docking. Deze bedrijfsklare laptop is dunner en lichter dan ooit, maar biedt toch de vereiste functionaliteit om scherp te blijven. Intel® Dual Band Wireless-AC-connectiviteit, geïntegreerde veiligheid en vPro™-beheersbaarheid op afstand vereenvoudigen de essentiële functies zodat u zich kunt focussen op uw dagelijkse taken.

Bekijk hier de specificaties in detail.

 

ThinkPad Hybrid USB-C met USB-A-dock

De ThinkPad Hybrid USB-C met USB-A-dock (40AF) breidt de mogelijkheden uit van bijna elke laptop, zowel nieuwe als oude, en maakt hem perfect geschikt voor bedrijven met een gemengde pc-omgeving of een gedeelde kantooromgeving. Met beheersbaarheid van enterprise-klasse zoals PXE-boot en MAC Address Pass-Through biedt de ThinkPad Hybrid USB-C met USB-A drie supersnelle USB3.1-poorten aan, tot dubbele UHD 4K-resolutie en een snellaadfunctie op ThinkPad-notebooks.  En met de bijgeleverde USB-C naar USB-A adapter maakt hij ook poortreplicatie naar niet-Lenovo of USB-C-notebooks mogelijk.

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)