U heeft geen superkrachten nodig om een PRO te zijn!

Als u op zoek bent naar Productiviteit en Protectie altijd en overal, koop dan een nieuw device met Windows 10 Pro!

De hoogstaande, ingebouwde beveiliging beschermt uw cruciale bedrijfsgevens. Windows 10 Pro-toestellen helpen ongeoorloofd of onbedoeld delen van bedrijfsinformatie te voorkomen en zorgen ervoor dat de informatie op uw toestel vergrendeld blijft. Met Windows 10 Pro kunt u op afstand bedrijfsgegevens wissen van een verloren of gestolen toestel. Ongeëvenaarde keuze aan modellen en prijzen. Werk met krachtige, veelzijdige apparaten, van elegante tot robuuste modellen. Windows biedt de meest uitgebreide compatibiliteit met USB-toestellen en randapparaten, zoals printers, camera’s, toetsenborden, muizen en nog veel meer. Zet ideeën om in daden met de kracht van Windows Ink. Dat wordt goed ondersteund in apps en geïntegreerd in het besturingssysteem. Kies uit stem/gebaar/pen/aanraking, muis en toetsenbord voor de optie die voor u het natuurlijkst aanvoelt. Bovendien kunt u met Paint 3D (ingebouwd in Windows 10 Protoestellen) uw ideeën in elke dimensie tot leven wekken. Laat al uw bedrijfsapps werken op basis van volledige versies van Office, Photoshop, Quicken en andere essentiële programma’s. Microsoft biedt de beste ondersteuning voor lokale Line- of Business-toepassingen. Tal van essentiële bedrijfstoepassingen zijn nog altijd niet verkrijgbaar voor Mac of als webapp voor Chromebooks.

Verminder herstellingskosten

Bij pc’s die ouder zijn dan vier jaar, bent u 1,5 keer meer geld kwijt aan herstellingen en kosten. Gemiddeld komt dat neer op € 350 extra per jaar aan totale onderhoudskosten.

Verhoog uw productiviteit

Met pc’s die ouder zijn dan vier jaar, ligt uw productiviteitsverlies (in uren) 2,1 keer hoger. Gemiddeld kost dat u € 1 000 per jaar aan productiviteitsverlies.

Verbeter uw prestaties

Windows 10 Pro-toestellen presteren tot 2,5 keer beter en de batterijen gaan tot drie keer langer mee dan in een pc van vijf jaar oud.

Werk veiliger

Moderne pc’s kunnen bescherming bieden tegen botnets en rootkits en zorgen er zo voor dat malware het opstartproces niet kan overnemen

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)