ZyXEL, your networking ally!

Sinds kort verdeelt Tech Data ook ZyXEL producten. ZyXEL biedt producten voor zowel thuis als op kantoor. Daarnaast bieden ze ook Nebula aan, een cloud network managed oplossing die alle voordelen van de cloud biedt alsook de bijhorende access points, PoE switches en security gateway. Kortom ZyXEL heeft voor iedereen de beste networkingoplossing in huis.

Maar er is meer, bij Tech Data geniet u steeds van 5% korting als u zich nu registreert.

Hoe kan u deze korting claimen?

Door u te registreren op het ZAP-portaal van ZyXEL en Tech Data als preferred distri aan te duiden, kan u meteen genieten van 5% op ZyXEL producten. Binnen de week wordt de pricing actief en kan u blijvend genieten van deze korting op InTouch.

Hoe groter uw omzet wordt, hoe hoger uw korting!

Registreer u nu op: www.partner.zyxel.eu

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)