HP neemt de printerdivisie van Samsung over

HP heeft ondertussen de overname van de printerdivisie van Samsung volgens planning afgerond. Door die overname kreeg HP er ruim 6.500 printerpatenten en 1.300 medewerkers van Samsung bij en heeft HP dus nu niet enkel de Samsungtechnologie in handen, maar ook heel wat onderzoekers en ingenieurs met ruime expertise op dat vlak.

Door deze overname slaagt HP er in om zijn leiderschap in veiligheid, printkwaliteit en betrouwbaarheid voortaan te combineren met de professionele prestaties en scherpe prijzen van S-Print. Zo kunnen gebruikers genieten van ‘the best of both worlds’.

De integratie tussen beide merken heeft er ondertussen voor gezorgd dat behalve de uitbreiding van het HP A3-gamma, ook het volledige S-Print portfolio nog steeds beschikbaar is. Enkel waar er een overlap was tussen het HP – en het S-Printportfolio, werden een aantal toestellen verwijderd uit het oude aanbod.

Met haar 40% lagere kosten in kleur en 20 tot 30% lagere servicekosten in vergelijking met concurrenrende merken, biedt het S-Print portfolio nog steeds een waardig alternatief. Bovendien helpt het aanbod van Samsung toners de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de eigendomskosten (total cost of ownership) te verlagen.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)