Intel® Core™-processors van de 8ste generatie voor gaming

Voor fervente gamers draait alles om een intense gamebeleving. Voor hun topprestaties hebben ze game-apparatuur nodig die hen de nodige prestaties voor megatasking biedt, zodat ze elke beweging kunnen vastleggen en live de wereld in kunnen streamen. Bied hen de ultieme gameplaybeleving met laptops en desktop-pc’s die worden aangedreven door Intel® Core™-processors van de 8e generatie, zoals de Intel® Core™ i7+- en i9+-platforms met Intel® Optane™-geheugen.

Waarom Intel® Core™-processors van de 8e generatie voor gaming:

  • Ontgrendelde Intel® Core™ i7-desktopprocessors1leveren de ultieme prestaties voor gaming met naadloze live-uitzending. Profiteer van kortere laadtijden en game meer met een Intel® Core™ i7+-platform van de 8e generatie en Intel Optane™-geheugen.
  • Gamers kunnen nu genieten van een compromisloze mobiele gamebeleving en VR van topklasse dankzij de krachtigste mobiele processors van Intel, zoals de ontgrendelde mobiele Intel® Core™ i9-processor1 en het Intel® Core™ i9+-platform van de 8e generatie met Intel® Optane™-geheugen.

Voor elke processorreeks is er specifiek marketingmateriaal beschikbaar, met diverse gedrukte en digitale marketingtools om uw unieke productintroductie- en campagnedoelen te bereiken.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)