Lever uitzonderlijke bedrijfsresultaten dankzij Fujitsu documentscanners

Fujitsu documentscanners fi-7140 en fi-7240

Efficiënt. Compact. Automatisch. Intuïtief.
  • Voeg papieren documenten samen met digitaal aangemaakte data.
  • Profiteer van de uitstekende kwaliteit van de automatische scanfunctie.
  • Breid uw documentbeheeractiviteiten uit, zoals het verwerken van facturen en formulieren, archivering en workflow.
  • Pas deze documentscanoplossing vlot aan bestaande en nieuwe taken aan, zoals de huidige postbezorging en het aanpakken van regelgevingsproblemen.
  • Vlotte documentscanroutines die gemakkelijk uit te breiden zijn naar werkgroepen en afdelingen.
Instellingen op maat – activeer organisatorische routines

Stel informatiebehandelingsroutines op en boots papieren processen na met PaperStream Capture. Koppel deze routines vervolgens aan het intuïtieve bedieningspaneel aan de voorzijde van de scanner en activeer ze onmiddellijk wanneer u een set van relevante documenten moet scannen.

Beheer van op één plaats

Met de Scanner Central Admin software kunt u de Fujitsu scanners van op één plaats beheren en onderhouden. Zo blijven stilstanden over het globale systeem tot een minimum beperkt.

Verbeterd scannen van gemengde documenten in batch en continu scannen zonder onderbreking

Onafhankelijke doorvoerrollen zorgen ervoor dat een scheef document geen invloed heeft op de uitlijning van de volgende vellen

Tijdens het gemengd scannen in batch, waarbij documenten met verschillende groottes, vormen, oppervlakeigenschappen en papierdiktes gegroepeerd en samen verwerkt worden, zorgt de rol voor ‘scheefheidsreductie’ ervoor dat u scheve documenten in de batch kunt invoeren zonder dat de volgende documenten eveneens scheef worden verwerkt. Zo worden alle documenten met uiterste precisie en eenvoud gescand zonder ze te kreuken of te beschadigen.

Beide modellen beschikken eveneens over een ultrasone sensor, die meerdere papierlagen zorgvuldig detecteert wanneer u twee of meer bladzijden tegelijk in de scanner stopt. Met de Intelligent Multifeed-functie kunt u documentscanparameters toepassen, waarmee u de sensors kunt instellen om bewust aangebrachte bijlagen zoals plakbriefjes en foto’s te negeren, zodat het scanproces niet onderbroken wordt.

Geïntegreerde flatbed voor nog meer scanpotentieel

Het fi-7240-model beschikt over een ultrasnelle flatbedmodule waarmee u diverse soorten ingebonden, geniete en delicate documenten kunt scannen.

 

Hebt u nog vragen? Uw sales helpen u graag verder.
info@techdata.be 
+32 (0)2 583 83 11

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)