Refresh 435: Scoor nu uw WK deals!

In deze editie:

 • td.loyalty programma’s:
  • td.boomerang Q2
  • SMB Express Q2
  • Retail Partner Q2
  • td.gaming Q2
 • Terugblik op Tech Data’s Q4 incentives
 • Tech Data services: Bescherm uw smartphone met Tech Data!

Scoor nu uw WK deals!

Binnen enkele weken vertrekken de Rode Duivels naar Rusland. Onze Belgische vlaggen en shirts liggen klaar en we kijken er naar uit om wereldkampioen te worden. Niets leuker dan samen met vrienden of collega’s te supporteren voor onze nationale ploeg. Om dat waar te maken heeft Tech Data verschillende promoties voor u in petto. Ontdek ze allemaal in de nieuwe Refresh en steun onze ploeg als 12de man tot in de finale!

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)