Verdien nu nog meer met HP Managed Print Services!

Van 1 juni 2018 t.e.m. 30 september 2018 maakt u kans op een lekker etentje of een HP Sprocket. De reseller die de meeste printers onder MPS contract kan zetten, wint een restaurant-voucher ter waarde van 350 euro. Alle andere resellers winnen een HP Sprocket.*

*De terms en conditions van deze actie kan u hier raadplegen

Waarom zou u moeten kiezen voor een HP MPS contract? Optimaliseer, beheer en verbeter print en digitale workflows én bepaal nu ook ZELF uw marges!

HP Managed Print Services is een combinatie van hardware, supplies, services en eventueel software oplossingen om de print omgeving van uw klant te optimaliseren zodat deze zich kan focussen op wat hij het beste doet!

Tech Data en HP bieden samen de HP MPS oplossing aan die voordelen heeft voor élk type klant, groot of klein. Deze oplossing omvat alles wat uw klant nodig heeft om zijn toestel(len) voor de ganse duur van de overeenkomst operationeel te houden, zonder dat er veel kostbare tijd en geld aan verspild hoeft te worden.

Het is simpel, efficiënt en vergt weinig moeite om op te starten. Dankzij HP MPS bouwt u daarenboven ook op langere termijn een band op met uw klant en verdient u niet alleen marge op de verkochte HW maar ook op de supplies die uw klant in de toekomst zal nodig hebben.

Meer info? Een afspraak? Een concreet project?
Gilles Houtman, HP MPS Specialist.
ghoutman@techdata.be of 0474 39 31 64

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)