Asus ZenBook Flip 15: de krachtigste ZenBook Flip!

De gloednieuwe ZenBook Flip 15 is de meest elegante en verfijnde ooit, en geeft u het gemak en de veelzijdigheid van een 360° draaibaar 15,6″ scherm in een prachtig nieuw ontwerp. Hij is dun, licht en de meest krachtige ZenBook Flip ooit, uitgerust met de 8e generatie Intel® Core™ i7-processor,gaming-niveaugraphics, tot 2TB HDD + 512GB SATA SSD,USB-C®poorten met Thunderbolt™ 3 en een krachtigquad-speaker Harman Kardon audiosysteem. Het buitengewone state-of-the-art NanoEdge 4K UHD touchscreen heeft 178°groothoektechnologie en precisie stylus-ondersteuning, wat de ZenBook Flip 15 de perfecte laptop maakt voor ontwerpen en creatieve werkzaamheden.

De ZenBook Flip 15 is een tijdloos elegant meesterwerk, prachtig vervaardigd uit massief aluminium, wat het een stevige,krasbestendige afwerking geeft die is ontworpen om mooi te blijven. De ZenBook Flip 15 gebruikt een ongelooflijk stevige en duurzame staallegering in zijn in elke positie te plaatsen 360° scharniermechanisme. De ZenBook Flip 15 is beschikbaar in twee exclusieve en elegante nieuwe kleuren met twee verschillende texturen: Pure Silver (puur zilver) en Quartz Grey (kwartsgrijs).

Het scherm ziet er net zo goed uit als u mag verwachten van zo’n prachtige laptop. Het ultrascherpe scherm heeft een geweldige 4K UHD-resolutie tot 3840 x 2160 met brede 178° kijkhoeken, en is dus altijd gemakkelijk en comfortabel te bekijken. En met een ongelooflijke pixeldichtheid en 100% sRGB, zijn afbeeldingen en teksten altijd haarscherp en uiterst gedetailleerd.

Als het om prestaties gaat, heeft de Zenbook Flip 15 alle power die nodig is, en meer. Met de nieuwste 8e generatieprocessors tot Intel® Core™ i7, 16GB RAM, gaming graphics voor desktop-niveauprestaties, en ultrasnelle SSD-opslag tot 512GB, laat de ZenBook Flip 15 u nooit wachten. Moeiteloze multitasking, vlotte videoweergave, en supersnel opstartende applicaties — de ZenBook Flip 15 is altijd klaar wanneer u dat bent.

Ontdek de Asus zenbook Flip 15 nu bij Tech Data!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)