Breng uw labels tot leven met de nieuwe Brother kleurenlabelprinter VC-500

Breng uw labels tot leven met de nieuwe Brother kleurenlabelprinter VC-500.

Brother introduceert hiermee de inktvrije, probleemloze manier om kleurlabels af te drukken vanaf uw computer, smartphone of tablet.

Steek eenvoudig een doorlopende rol en u kunt labels maken met foto’s, logo’s en kleurcodering: opvallende bezoekersbadges, volledige bestandsmappen, borden op kantoor, allergenenlabels, productverpakkingen, documenten, cadeau-etiketten, informatieborden en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Labels kunnen geprint worden in vijf verschillende breedtes. Afwisselen tussen verschillende breedtes is eenvoudig en snel, u hoeft dus niet te wachten tot uw rol op is om te kunnen verwisselen naar een andere breedte.

Kortom, labels printen was nog nooit zo gevarieerd en gemakkelijk!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)