LG Ultra Partner Program bij Tech Data

De hoogkwalitatieve display solutions van LG

De LG Corporate Holding Structure is een Zuid-Koreaanse multinational actief in 3 industrieën: LG Electronics, LG Chemicals en LG Mobile. LG Electronics omvat naast afgewerkte LG branded producten eveneens de panel-productie van zowel OLED als LCD display. Dankzij deze technologische voorsprong en hun wereldwijde marktleiderschap kunnen ze volop inzetten op innovatieve en betrouwbare totaaloplossingen in de B2B-sector. Dit vertaalt zich concreet in hoogkwalitatieve display solutions zoals onder andere digital signage, zakelijke, medische 4K en Ultra-Wide Monitoren, hoteltv’s, etc.

LG Ultra Partner Program

Met trots stelt Tech Data het LG Ultra Partner Program voor. Met dit programma werkt Tech Data samen met u LG-projecten op maat uit, ontvangt u speciale promoties, bekijken we samen de up-en crosssellingmogelijkheden, kan u democondities krijgen, etc.

Sinds kort is Farid Zeghari uw dedicated LG sales bij Tech Data. Hij is de unieke schakel tussen u, Tech Data en LG. Dankzij zijn diepgaande kennis van de LG-producten zal hij een maximale synergie zoeken met andere productlijnen bij Tech Data, en oplossingen aanreiken die voldoen aan de noden van uw klant. Hij zal u met plezier helpen om het maximale uit uw projecten te halen. Aarzel dus niet om contact met hem op te nemen om samen een project op maat uit te werken. Alle info hierover vindt u op www.techdata.be/LG.

Hebt u vragen over de producten LG of wilt u graag een speciaal project uitwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dedicated LG sales: Farid.Zeghari@techdata.com of (+32) 472 82 68 50.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)