Microsoft 365 Business, nu met meer functionaliteiten!

Presteer optimaal met een geïntegreerde beveiligings-, beheer- en productiviteitsoplossing

Tech Data zet zich in om u te ondersteunen in uw business. We delen graag met u de volgende belangrijke productupdate.

Microsoft heeft zijn Microsoft 365 Business-licentie geüpdatet om beter te voldoen aan de noden van uw eindklant. Ze bevat Azure information protection plan 1, Azure rights management en Intune.
Al deze functies waren vroeger aparte producten en maken nu deel uit van de Microsoft business-licentie zonder meerprijs. U kunt deze nieuwe functionaliteit verkrijgen via partner center in de adminweergave.

Neem contact op met het Tech Data softwareteam als u dit product nog niet gebruikt en het gratis wilt uitproberen met een testlicentie.

Nieuwe functies:

 • Azure information protection plan 1 (AIP)
  Azure Information Protection is een cloudgebaseerde oplossing die organisaties helpt met het classificeren, labelen en beveiligen van hun documenten en e-mails. Administrators kunnen dit automatiseren door regels en voorwaarden te bepalen, gebruikers kunnen dit handmatig doen en een combinatie van beide is ook mogelijk, waarbij ze de nodige instructies krijgen. Meer informatie over Information protection.
 • Azure Rights management (ARM)
  Deze cloudgebaseerde service gebruikt versleutelings-, identiteits- en machtigingspolicy’s om uw bestanden en e-mails te helpen beveiligen. Deze service werkt op verschillende toestellen – smartphones, tablets en pc’s. U kunt informatie zowel binnen uw organisatie als daarbuiten beveiligen. De beveiliging blijft immers deel uitmaken van de data, zelfs als die uw organisatie verlaat. Meer informatie over Azure Rights management.
 • Intune Mobile device management and security (InTune)
  Intune is een cloudgebaseerde Azure service die onder enterprise mobility management valt en uw personeel productiever maakt, terwijl uw bedrijfsgegevens veilig blijven. Met Intune kunt u: De mobiele toestellen van uw personeel beheren die het gebruikt om met bedrijfsgegevens te werken. De mobiele apps beheren die uw personeel gebruikt. Uw bedrijfsinformatie beschermen door de manier waarop uw personeel ze gebruikt en deelt te helpen controleren. Ervoor zorgen dat toestellen en apps de beveiligingsvereisten van uw bedrijf naleven. Meer informatie over Intune.
 • Exploit Guard Controlled Folder Access (CFA)
  Beveilig bedrijfsgegevens tegen wijzigingen door verdachte of kwaadaardige programma’s, zoals ransomware. U moet voorkomen dat dit soort programma’s aanpassingen kan doen in beveiligde mappen. Meer informatie over Controlled Folder Access.
 • Exploit Guard Attack Surface Reduction (ASR)
  Blokkeer acties en apps die malware meestal gebruikt om toestellen te infecteren via een set van eenvoudig te beheren regels. Meer informatie over Network Protection.
 • Exploit Guard Network Protection
  Blokkeer uitgaande verbindingen van gebruikers met internetlocaties met een slechte reputatie, die phishingzwendel, exploits en andere kwaadaardige inhoud hosten. Meer informatie over Attack Surface Reduction.
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)