Refresh 436: Ready for the holidays!

In deze editie:

 • meet-it 18: Save the date!
 • IoT on Wheels: terugblik
 • td.loyalty programma’s:
  • td.boomerang Q2
  • SMB Express Q2
  • Retail Partner Q2
  • td.gaming Q2
 • Wijziging in Recupel tarieven: lees hier meer!

Thuisblijver of op reis?

De zomervakantie staat voor de deur. Geen school, geen werk, geen huishoudelijke taken. Kijkt u al uit naar uw zonnig verlof op een Zuiderse locatie? Of gaat u genieten van het Belgische zonnetje aan de kust of de Ardennen? Wat het ook wordt, zolang het een vakantie is zonder zorgen en stress want we zijn allemaal graag uit die dagelijkse sleur!

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)