Tech Data: meer dan een IT distributor

Enkele weken geleden bezocht Tech Data Le Sarment, in samenwerking met onze klant IOR System.

Le Sarment werd opgestart op initiatief van ouders van kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het is een familiale en veilige plek om te leven, waar de bewoners worden verwelkomd na hun dagelijkse bezigheid. Zij kunnen dus genieten van een zekere autonomie maar worden ook op tijd en stond begeleid.

IOR System vroeg ons om hun bewoners te voorzien van de nodige apparatuur zodoende ze zich kunnen ontwikkelen op het vlak van ICT. Momenteel waren ze nog niet voorzien van de nodige apparatuur. Daar gingen we bij Tech Data met alle plezier op in!

Samen met IOR System zochten we naar de ideale oplossing.

Dankzij de samenwerking tussen Tech Data’s SMB Express-team en IOR System kunnen een 12-tal bewoners nu op een autonome manier tewerkgaan met ICT. De bewoners van Le Sarment kunnen de nodige software installeren en gebruiken zodat ze zich kunnen ontplooien.

Wij danken IOR Systems om ons te betrekken in dit mooie project.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)