Waarom Lenovo kiest voor AMD

AMD drijft uw favoriete producten aan en inspireert iedereen tot innovatie. Innovaties qua design, prestaties en betrouwbaarheid die echt een verschil maken: daar draait het om bij AMD. Zo ontwerpen we producten die inspelen op de evoluerende noden van toestellen, gebruikers en organisaties. Nu digitaal samenwerken en connectiviteit centraal staan in het dagelijks leven en op het werk, wil AMD zijn klanten een waaier aan technologische keuzes aanreiken. Oplossingen waarin ze met een gerust gemoed kunnen investeren, met praktische productiviteit en waarde in het achterhoofd.

Bovendien is de nieuwe AMD AM4-infrastructuur met uniforme aansluitingen een toekomstgericht platform. Ze biedt IT-professionals keuze tussen de AMD PRO APU’s van de zevende generatie en de AMD RyzenTM PRO processors, afhankelijk van de noden van hun personeel – van normale en intensieve gebruikers tot ontwikkelaars. Het resultaat? Meer flexibiliteit, vandaag én in de toekomst.

AMD PRO staat voor Performance (prestaties), Reliability (betrouwbaarheid) en Opportunity (mogelijkheden). AMD PRO is ontworpen om betrouwbare topprestaties en waarde te leveren, en ondersteunt uw huidige en toekomstige kritische workloads – in bestaande omgevingen en met oog voor uw economische doelen.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)