Christmas Shopping in Londen dankzij HP Supplies!

HP Supplies zorgt ervoor dat u op en top kan genieten van de aankomende kerstperiode. Want laat ons eerlijk zijn, wie wil er nu niet een weekendje kerstcadeaus shoppen in Londen?  Ontdek snel hoe u een weekendje Londen tijdens de kerstperiode kan winnen!

 

Wat kan u winnen? 

Om helemaal in de “christmas mood” te geraken, kan u dankzij HP Supplies een weekendje Christmas Shopping in Londen winnen voor 2 personen. De 6 winnaars kunnen met twee personen in het weekend van 1 en 2 december genieten van de unieke kerstsfeer in Londen. Vertrek met de Eurostar is gepland voor zaterdagochtend 1 december, terugkomst is zondagavond 2 december. U verblijft zaterdagavond in hartje Londen in het fantastische 4-sterren London City Hotel met uitzicht op de skyline van Londen. Daarenboven krijgt u ook een ritje op de London Eye cadeau waardoor een spectaculair uitzicht over een groot deel van de stad en de vele bezienswaardigheden heeft.

 

Hoe kan u winnen?

Als u tijdens de periode van 1/08/2018 tot en met 31/10/2018 voor minimum €5.000 meer aan HP Supplies (ink en/of toner) koopt dan in dezelfde periode vorig jaar (1/08/2017 tot en met 31/10/2017), komt u in de ranking terecht. Vervolgens zijn het de zes klanten die het meeste overscoren, die een weekendje Londen voor twee personen winnen.

 

Ontdek alles over deze actie hier.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)