Brother kleurenled printers voor het home office

De keuze voor een goede kleurenprinter helpt bij het runnen van uw dagelijkse activiteiten op kantoor. Deze reeks biedt een aantal kostenefficiënte toestellen die uitgerust zijn met een waaier aan functies en tegelijk een energiezuinig en geluidsarm karakter hebben.

Heeft u nood aan een multifunctioneel model dat kan printen, kopiëren, scannen en faxen, of voldoet een single-function printer? Er is altijd een Brother kleurenprinter voor uw specifieke behoeften.

 

Ontdek de Brother L3000 reeks

Brother lanceert zijn nieuwe kleurenled gamma dat bestaat uit 3 printers en 6 multifunctionals. De L3000 reeks biedt kostenefficiënte toestellen die uitgerust zijn met een waaier aan functies en tegelijk een energiezuinig en geluidsarm karakter hebben.

 

Betrouwbare kleurenprinters die niet storen tijdens het werk
Compact

Printers met LED-technologie (Light Emitting Diode) hebben geen bewegende mechanische onderdelen, waardoor ze compact en enorm betrouwbaar zijn en een langere levensduur hebben.

Snel

U hoeft nooit lang te wachten op uw documenten dankzij afdruksnelheden tot 24 pagina’s per minuut. Alle modellen hebben een grote papierlade voor 250 vellen zodat u minder vaak papier moet bijvullen.

Stil

Kleurenled printers zijn een echte aanwinst voor uw kantoor, want ze maken geen storende geluiden wanneer u aan het werk bent en hebben een opvallend energiezuinig karakter.

 

Bestel ze via InTouch.
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)