New Apple Watch Series 4 | Vernieuwde Watch. Verbeterde jij.

De Apple Watch Series 4 is zowel vanbinnen als vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Dat ziet u terug tot in het kleinste detail. Van de afgeronde hoeken van het grotere, compleet nieuwe display, tot aan de architectuur van de S4-chip. Apple Watch was altijd al een uniek persoonlijk product. En hij is nu krachtiger en veelzijdiger dan ooit.

Het meest bepalende onderdeel van Apple Watch is het display. Ook hier zoekt Series 4 de grenzen op. De uitdaging was om het groter te maken zonder de kast merkbaar te vergroten of de batterijduur te verkorten. Dankzij smallere randen is er nu ruim 30 procent meer beeldoppervlak. En door het gebruik van LTPO, een nieuwe displaytechnologie, is het energie­verbruik verbeterd en gaat de batterij een hele dag mee.

De ronde hoeken van het display lopen heel mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm.

Om de nieuwe afmetingen van het display optimaal te benutten, is de interface volledig opnieuw vormgegeven. Er is nu ruimte voor extra informatie en meer detail. De nieuwe Infograaf-wijzerplaat kan tot acht wijzerplaatfuncties bevatten, zodat je in één oogopslag meer kunt zien en doen.

De Digital Crown is zo ontworpen dat je makkelijk op Apple Watch kunt navigeren en tegelijkertijd vrij zicht houdt op het display. Bij Apple Watch Series 4 is het mechanisme compleet vernieuwd. Je voelt nu een minutieus geklik tijdens het scrollen.

Belangerijkste features

• GPS
• Een display dat ruim 30% groter is2
• Elektrische en optische hartslagsensoren
• Digital Crown met voelbare feedback
• 50% luidere speaker2
• S4 SiP met snellere 64-bits dual-coreprocessor
• Verbeterde versnellingsmeter en gyroscoop voor valdetectie
• Zwemproof3
• watchOS 5
• Kast van aluminium

Ook nog verkrijgbaar bij Tech Data: de Apple Watch Series 3 monitort uw gezondheid, houdt uw work-outs bij en vind de motivatie om uw doelen te bereiken.
Blijf in contact met alles wat belangrijk voor je is. Met Apple Watch Series 3 doe je het allemaal. Gewoon vanaf je pols.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)