Samsung lanceert de eerste curved Thunderbolt 3 monitor!

Thunderbolt 3-technologie – sneller en beter

Ontdek nieuwe gebruiksmogelijkheden voor Thunderbolt 3-technologie die een volledige 4K UHD-video-ervaring biedt, docking met een enkele kabel, externe grafische elementen en netwerkverbindingen.

De Thunderbolt 3-kabel verzendt video en data met snelheden tot 40 Gbps, wat 8 keer sneller is dan USB 3.0. Tegelijkertijd laadt de Thunderbolt 3-kabel apparaten op (tot 85W).

Curved monitor – betere kijkervaring en minder vermoeide ogen

Het gebogen scherm is ontworpen om de natuurlijke kromming van uw ogen te volgen voor een meer meeslepende en comfortabele kijkervaring. Uit onderzoek van de Harvard Medical School en het Nationaal Universitair Ziekenhuis van Seoel is gebleken dat gebruikers minder vermoeide ogen hebben wanneer ze dit scherm gebruiken dan wanneer ze een normaal scherm gebruiken.

34” ultrawide – multitasken wordt kinderspel

Het 34” ultrawide scherm met een beeldverhouding van 21:9 biedt alle werkruimte die u nodig hebt om efficiënt en comfortabel meerdere taken uit te voeren. Vergeet onhandige dual monitor setups en ervaar echt naadloze multitasking op een enkel scherm.

Met PBP (Picture-by-Picture) kunt u twee bronnen tegelijk in hun oorspronkelijke resolutie weergeven. En voor optimale multi-tasking kunt u met PIP (Picture-in-Picture) de grootte van de tweede bron aanpassen tot 25% van het scherm en deze overal plaatsen.

QLED en 3000:1 contrast ratio – kleuren die van het scherm spatten

Dankzij de Quantum Dot technologie wordt tot 125% sRGB kleurruimte ondersteund, dit zorgt niet alleen voor meer tinten dan conventionele monitoren, maar ook meer helderdere, scherpere en natuurlijkere kleuren.

De Samsung VA-paneel technologie biedt een 3000:1 contrast ratio, dit levert scherpere, levensechte beelden op met die diepere zwarten, briljante witten en rijkere kleuren.

Ideaal voor gaming en entertainment

AMD FreeSync synchroniseert de verversingssnelheden van uw grafische kaart en de CJ79 om haperende beelden tot een minimum te beperken. De vlottere overgang tussen beeldframes zorgt voor naadloze gameplay en videoweergave voor ononderbroken weergave.

De snelle schermverversing van 100 Hz zorgt voor een soepelere, zijdezachtere muisgevoeligheid voor een hogere productiviteit in elke toepassing. Het vermindert ook het haperen van het scherm in snel bewegende actiescènes voor een onberispelijke game-ervaring.

Met de ingebouwde spelmodus en dynamische gamma-instellingen worden de kleuren en het contrast van afzonderlijke scènes aangepast terwijl ze worden weergegeven.

Bestel nu op InTouch.
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)