Mesh: ontdek de meest complete netwerkoplossingen!

In een wereld waar alles en iedereen met het internet dient verbonden te zijn, is een goede netwerkverbinding essentieel. In het netwerkingsegment binnen Tech Data hebben we een heel breed gamma aan vendoren en producten die u en uw klanten daarbij kunnen helpen.

Een nieuwe trend binnen het netwerkingsegment is Mesh. Mesh is een netwerkopstelling waarbij verschillende nodes met elkaar verbonden zijn en één compleet netwerk vormen. Een mesh-netwerk kent dus geen stand-alone routers meer. In de plaats daarvan gaan alle nodes als router voor elkaar functioneren.

Mesh-netwerken zorgen voor vele voordelen. Zo heeft u overal in huis perfecte dekking tegen hoge snelheden. Wanneer u bijvoorbeeld door uw huis wandelt terwijl u een muziekvideo aan het streamen bent, gaat u automatisch over van de ene op de andere node zonder u zorgen te moeten maken over buffertijden. Alle mesh-producten die we bij Tech Data aanbieden, werken tevens via de hoogste WiFi-standaarden en voorzien dus ongelofelijke snelheden. Hierdoor kan u eenvoudig en ononderbroken streamen, gamen en surfen zonder lange buffertijden. Tenslotte is de installatie van mesh-netwerken kinderspel en kan u zonder enig probleem uw netwerk uitbreiden door simpelweg een extra node aan te sluiten.

Ook voor u als reseller zijn er tevens heel wat voordelen aan verbonden. Als u start met het verkopen van mesh-producten, start u ook meteen met het verkopen van een complete netwerkoplossing voor uw klant. Voor elk budget bestaat intussen de gepaste mesh-oplossing en op elk van deze producten vallen mooie marges te verdienen.

Benieuwd naar welke oplossingen wij u aanraden? U vindt ze hier!
Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)