Met officiële Microsoft software zijn de gegevens van uw bedrijf veilig

Niet legitieme software lijkt misschien voordelig, maar vaak zit hier malware bij die kan leiden tot het lekken van uw persoonlijke en bedrijfsgegevens naar cybercriminelen. Op deze manier kan niet legitieme software uw bedrijf schade toebrengen.

U heeft te hard gewerkt om uw bedrijf in gevaar te brengen

De pc’s van uw bedrijf slaan veel gevoelige en kritische informatie op. Al die informatie is zeer waardevol voor cybercriminelen. En zodra zij zulke gegevens in handen krijgen, kan de schade aan uw bedrijf onherstelbaar zijn. Niet legitieme software kan u ook op andere manieren kwetsbaar maken, zo krijgt u wellicht niet de laatste beveiligingspatches en productupdates of betrouwbare ondersteuning wanneer u deze nodig hebt.

Niet legitieme software bevat vaak malware die uw bedrijf kan bedreigen.

 

Microsoft helpt u met het beveiligen van uw gegevens

Microsoft wil u helpen uw bedrijf veilig te houden. Voer daarom de volgende eenvoudige stappen uit om de veiligheid van de pc’s van uw bedrijf te waarborgen:

  • Download software alleen online vanaf betrouwbare bronnen;
  • Koop alleen officiële Microsoft-software van betrouwbare leveranciers;
  • Vermijd aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn;
  • Controleer consequent op niet legitieme software en verwijder die onmiddellijk.

Ook al lijkt er vandaag geen vuiltje aan de lucht, één geval van malware of identiteitsdiefstal is voldoende om uw bedrijf ernstige schade toe te brengen. Als dat geen goede reden is om voor goedgekeurde Microsoft software te kiezen…

Bezoek voor meer informatie over officiële Microsoft-software: https://partner.microsoft.com/en-US/mpn/partner/Licensing/antipiracy

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)