NIEUW bij Brother: 3 jaar zorgeloos afdrukken voor het kleine (thuis)kantoor

Brother ‘All in Box’ in première

Brother lanceert 2 nieuwe All in Box-bundels waarmee klanten 3 jaar lang ongestoord kunnen printen.* In elke bundel zit een A4 all-in-one inkjetprinter met inkt en garantie voor 3 jaar.

De twee compacte inkjetprinters – DCP-J1100DW en MFC-J1300DW – zijn geschikt voor gebruik in een klein kantoor of thuiskantoor met beperkte ruimte. Deze gloednieuwe All in Box-bundels zijn uitgerust met vier inktpatronen om tot 6.000 pagina’s in zwart en 5.000 in kleur (C/M/Y) af te drukken en een garantie die ervoor zorgt dat u ononderbroken en probleemloos, en dit gedurende 3 jaar, kunt printen.

Aangesloten in eenvoud, rust en efficiëntie

  • Beide printers beschikken over draadloze connectiviteit waardoor gebruikers afdrukken vanaf meerdere toestellen, zoals een desktopcomputer, laptop, smartphone of tablet. Via de mediasleuf print u rechtstreeks vanaf een USB-stick of mediakaart zonder tussenkomst van een computer.
  • Near Field Communication (NFC) op de MFC-J1300DW maakt afdrukken vanaf een smartphone mogelijk; printen in een drukke omgeving wordt eenvoudiger dan ooit. Deze functie verbetert ook de afdrukbeveiliging, omdat de gebruiker het document snel uit de printer kan vrijgeven.
  • Beide Brother-printers hebben een handige papierlade voor 150 vellen. Automatisch dubbelzijdig afdrukken vermindert papierverspilling en met behulp van de automatische documentinvoer (ADF) voor 20 bladen kopieert en scant u documenten met meerdere vellen in één batch.
  • Via het aanraakscherm van 6,8 cm navigeert u probleemloos door de functies van de all-in-one inkjetprinters die met een snelheid van 12 pagina’s per minuut (ipm) vlot optimale kleurenafdrukken produceren.
Bestel ze nu op InTouch

 

* De bundels bevatten geen papier. De afdrukopbrengst is gebaseerd op gemiddelde maandelijkse afdrukvolumes van ongeveer 200 pagina’s op 60% zwarte pagina’s / 40% kleurenpagina’s in overeenstemming met ISO / IEC 24711 met de 4 inktpatronen die in de doos aangeboden worden.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)