Office 2019 voor Windows 10 en macOS nu beschikbaar bij Tech Data

Office 2019 is vandaag officieel beschikbaar. Office 2019 verschijnt tegelijk op Windows 10 en macOS. Wie nog Windows 7 of 8.1 draait, moet upgraden naar Windows 10 om van de nieuwste Office-versie gebruik te maken.

De nieuwe Office bevat geüpdatete versies van Word, PowerPoint, Outlook en Excel voor Windows 10 en macOS. De Windows-versie bevat verder ook Publisher, Access, Project en Visio. Die laatste apps

ontvangen echter geen updates meer en zijn identiek aan hun Office 2016-variant. Ze krijgen enkel nog veiligheidsupdates, geen nieuwe functies.

Zowel Excel, Word, PowerPoint als Outlook krijgen een heleboel nieuwe functies mee. Office 365-gebruikers genieten echter al langer van de nieuwste functies en krijgen in de toekomst automatisch elke nieuwe functionaliteit. Office 2019 is in feite een momentopname zoals de software vandaag is afgestempeld door Microsoft. Daarna krijgt het enkel veiligheidsupdates en stabiliteitsoplossingen, zonder nieuwe functies.

 

Ga nu naar InTouch en type ‘Office 2019’ voor een overzicht van artikelen of klik hier.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)