Refresh 439: D-Link COVR: één stabiel WiFi-netwerk in heel uw huis

Inside Tech Data:

  • Terugblik meet-it 18
  • Q3 loyalty programma’s
  • Introductie tdconnect
  • Unieke netwerkoplossingen door Tech Data & partners
  • Grafische special

D-Link COVR: Één stabiel Wi‑Fi netwerk in heel uw huis!

Heeft u problemen met uw WiFi thuis? Dan biedt D-Link de ideale oplossing! D-Link lanceert een nieuwe reeks WiFi-producten onder de naam COVR. Er is een COVR voor elk huis en voor elke specifieke behoefte.

Mesh netwerken

D-Link heeft binnen deze lijn verschillende nieuwe Wi-Fi-producten met mesh-oplossing gelanceerd. Een mesh-netwerk is een slim draadloos netwerk. Dit slimme netwerk zal u vinden waar u ook bent, u hoeft dus niet langer het netwerk zelf te zoeken. Het netwerk biedt overal in huis goede dekking, zonder dat er een grote router met antennes in het midden van de woonkamer staat.

Een naadloze WiFi-verbinding in heel uw huis

De nieuwe technologie van de D-Link COVR-oplossingen zorgt ervoor dat u hetzelfde naadloze WiFi-netwerk heeft in uw hele huis. Het enige wat u hoeft te doen is de discrete apparaten neerzetten.

Voorheen waren krachtige routers nodig die aangevuld moesten worden met range extenders, om alle delen van het huis te bereiken. Het nadeel van deze extenders is dat zij een extra netwerk creëeren, waardoor de gebruiker moet schakelen tussen netwerken om met WiFi verbonden te blijven. COVR zorgt ervoor dat u op hetzelfde WiFi-netwerk blijft. U kunt dus ongehinderd en zonder onderbrekingen een videogesprek voeren terwijl u door uw huis loopt.

Meer info? networkingBE@techdata.com

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)