Terug van weggeweest bij Tech Data, Bitdefender!

Tech Data heeft opnieuw een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bitdefender, maar nu voor de verdeling van de B2C beveiligingsoplossingen en –diensten in de Benelux. Het betreft dus het B2C productportfolio van Bitdefender en niet het B2B productportfolio.

“Bitdefender behoort historisch gezien tot de top 3 in België op vlak van consumer computerbescherming. In de retailmarkt heeft Bitdefender zijn plaats al ingenomen. Maar het cyberbeveiligingsbedrijf wil flink groeien in de SMB markt en de samenwerking met Tech Data ligt dan ook voor de hand. Samen met Bitdefender willen wij hun positie in de SMB markt verstevigen aangezien hun B2C gamma ook goede oplossingen biedt voor de kleinere bedrijven binnen het SMB segment,” verklaart Bjorn Stylemans, BUM Software Tech Data.

 

 

Bitdefender werd opgericht in 2001, behoort tot één van de wereldwijde marktleiders in het antivirussegment en is ondertussen dus een vertrouwde partner in de security markt.
Daarnaast halen hun retailproducten telkens uitzonderlijk hoge scores in onafhankelijke testen. Het is dan ook logisch om deze softwareleverancier een plaats te geven in het Tech Data gamma.

 

 “Aangezien Bitdefender ambitieuze groeiplannen heeft in de Benelux, is het een logische stap om ons merk aan één van de grootste IT-distributeurs te verbinden. Dankzij onze samenwerking met Tech Data bereiken wij het belangrijkste kanaal voor softwareverkoop in de Benelux markt, wat uiteraard zal bijdragen aan onze sterke groei”, volgens Wim Cops; Consumer Sales Manager Benelux

Wereldwijd laten ruim 500 miljoen mensen hun apparaten beschermen door Bitdefender software. Het is actief in meer dan 150 landen en het scoort hoog in verschillende gerenomeerde publicaties op het vlak van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien laten hun ontwikkelingen binnen “machine learning” en artificiële intelligentie toe, om bedreigingen tegen te houden alvorens die gekend zijn.

Kortom een security-oplossing om te overwegen dus!

Als u vragen hebt over het Bitdefender-gamma, stuur gerust een mailtje naar software@techdata.be

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)