Win deals dankzij de Finance Solutions van Tech Data

De wereld wordt steeds meer servicegericht en op het gebied van de financiering van IT-aankopen is het niet anders. In plaats van IT-middelen te bezitten waarop wordt afgeschreven, kunnen organisaties hun IT-oplossingen ook gewoon leasen of huren voor een bepaalde periode. Veel eindklanten kunnen daardoor veel gemakkelijker profiteren van de nieuwste technologieën en tegelijkertijd minder betalen.

Tech Data kan u helpen met slimme lease- en financieringsoplossingen voor elk type van IT-project.

Met een oplossing op uw maat! Er zijn immers geen pasklare oplossingen voor de keuze van een financiering. Projectvereisten, terugverdientijden, cash flow en boekhoudkundige voorkeuren moeten altijd zorgvuldig worden overwogen. Met onze financieringstools helpen wij u om de juiste financieringsvorm te bepalen. Ons team van ervaren financiële experts helpt u vervolgens een keuze te maken uit ons brede portfolio van financieringsoplossingen. Als wereldwijde IT-distributeur werken we samen met de toonaangevende financiële dienstverleners in de IT-branche. Zo krijgt u extra flexibiliteit die u nergens anders zal vinden. Bovendien begeleidt ons team u tijdens alle fases van het proces, van offerte en contract tot aanvaarding en uitbetaling van de leverancier.

 

Steven De Ridder (Finance Solutions Tech Data): We zijn geen extra schakel, maar dankzij ons breed portfolio en de samenwerking met financiële dienstverleners in de IT-branche, kunnen we een voorselectie maken en de financiële oplossing op maat van uw project of klant aanbieden! Bovendien zijn we uw enige aanspreekpunt en nemen we alle werk bij u weg, van de opmaak van de offerte tot het toezicht dat uw factuur snel betaald wordt.

 

We dagen u dan ook graag uit: Betrek lease-en financieringsmogelijkheden bij uw projecten en maak gebruik van onze financiële services en dan rondt ù uw deals sneller en succesvoller af!

Met de Finance Solutions van Tech Data opent u de deur naar een wereld van meer businessopportuniteiten!

 

Geïnteresseerd?
Bekijk de brochure en neem gerust vrijblijvend contact op met Steven De Ridder via financesolutionsbelux@techdata.com of ++31 40.250.26.52 – ++31 6.12.98.90.56

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)