Fujitsu introduceert scannen met één knop – de slimmere manier van werken

Scannen met één knop – de slimmere manier van werken

Fujitsu, ’s werelds grootste scannerfabrikant, lanceert de ScanSnap iX1500. Deze nieuwe persoonlijke documentscanner is ontworpen om bedrijven, thuisgebruikers en kleine teams op een slimmere manier te laten werken. Dankzij het nieuwste model in de ScanSnap-lijn kunnen gebruikers met één druk op de knop voorgeprogrammeerde scans kunnen uitvoeren.

De iX1500 combineert slimme technologie met een intuïtief ontwerp dat samenwerking bevordert, een revolutie teweegbrengt in de persoonlijke productiviteit en gebruikers in staat stelt zich te concentreren op wat echt belangrijk is. Het zet de oude manier van scannen op zijn kop; in plaats van het scannen van een document en het kiezen van wat u ermee wilt doen elke keer, kan u na uw eerste eenvoudige instelling met één druk op de knop scannen.

De iX1500 blijft trouw aan het ScanSnap-merk om de persoonlijke productiviteit te verbeteren – mensen helpen om tijdrovende taken te automatiseren met toonaangevende technologie die eenvoud als kern heeft. Met deze aanpak heeft ScanSnap meer dan 4 miljoen stuks verkocht.

Nieuwe technologieën hebben een grote invloed gehad op de manier waarop wij werken en ondersteunen kleine bedrijven en consumenten in de veranderende kantooromgeving”, legt Mike Nelson, Senior Vice President, PFU (EMEA) Limited, uit. “Fast, always-on computing heeft de vraag naar eenvoudige, collaboratieve technologie doen toenemen en stelt gebruikers in staat om de controle over te nemen en zich te concentreren op het krijgen van dingen gedaan. De iX1500 is ontworpen om gebruikers te helpen een slimmere manier van werken te vinden. Van het gebruiksvriendelijke touchscreen tot de intuïtieve software die automatisch documenten sorteert en verwerkt, de ScanSnap iX1500 helpt om papierwerk sneller gedaan te krijgen.”

Bestel nu op InTouch.

Ontdek de voordelen

Met één druk op de knop

Documenten kunnen worden gescand en opgeslagen met een druk op een enkele grote kleurgecodeerde knop op het 4,3-inch touchscreen van de iX1500, waardoor het scannen snel en probleemloos verloopt.

Voor iedereen

Met slechts één scherm kunnen meerdere gebruikers met de iX1500 terugkerende taken vooraf programmeren en automatiseren, zoals het scannen van een ontvangstbewijs in een spreadsheet of het opslaan van een scan in een map. Meerdere softwarelicenties betekenen dat gebruikers hun iX1500 kunnen delen met familieleden en collega’s.

Maximale controle

De geheel nieuwe ScanSnap Home combineert uw favoriete ScanSnap software functies in één applicatie. Naast het organiseren en beheren van hun documenten, kunnen gebruikers nu ook documenten bekijken, taggen, zoeken en terugvinden in een paar klikken2,3. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi- en Direct Connect Mode kunnen gebruikers ook overal scannen – met en zonder Wi-Fi.

Aangepast aan u

Het intuïtieve apparaat geeft automatisch een naam aan de bestanden en herkent foto’s, ontvangstbewijzen, visitekaartjes en andere documenten, scant en verzendt ze naar een gewenste bestemming zonder dat de gebruiker de instellingen hoeft aan te passen. Het kan ook onconventionele documenten scannen, zoals enveloppen, plastic kaarten en documenten die zijn gevouwen of voorzien van plakbriefjes.

Fenomenaal ontwerp

Het design van de iX1500 is niet alleen mooi maar ook functioneel. De iX1500 past in het moderne kantoor of thuis en kan documenten tot A3-formaat verwerken, terwijl de handige Receipt Guide ook een naadloos scannen van kleinere items of zelfs gemengde documentformaten mogelijk maakt.

Snel scannen

De iX1500 scant tot 30 dubbelzijdige kleurvellen per minuut en is klaar voor gebruik zodra u de klep optilt.

Bestel nu op InTouch.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)