Join us to Argentina & Patagonia!

Zoals ieder jaar pakt Tech Data met een exclusieve eindejaarsincentive in Q4. Dit jaar nemen we u mee naar het prachtige Patagonië en adembenemende Argentinië. De perfecte combinatie tussen ruige natuur en het moderne stadsleven van Buenos Aires!

Tango, empanadas, lekkere Argentijnse steaks en wijnen om dit door te spoelen. Don’t cry for me Argentina!

Kijkt u al uit naar een trip naar het land van Eva Péron? Een bezoekje aan het kleurrijke La Boca en El Calafate staan alvast op het programma.

Hoe kan u mee?

Van 1 november t.e.m. 31 januari kan u punten sparen door producten aan te kopen van de deelnemende vendoren. Hoe meer punten u verzamelt, hoe meer kans u maakt om te winnen. Vergeet bovendien niet de producten met een td.boomerang-flag op InTouch in het oog te houden, hun aankoopwaarde telt namelijk dubbel.

Klaar om te genieten van deze buitengewone ervaring?

Veel succes!

Het td.boomerang-team

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)