Leading Ladies zijn winterproof

Elk kwartaal nodigt Cathérine Meert, Retail Manager Tech Data BeLux, samen met één vendor de Leading Ladies van de Belgische retailmarkt uit voor een leuke activiteit en diner. Tijdens zo’n avond wordt er veel gelachen maar vooral ook op een informele manier genetwerkt.

Eind september namen Cathérine Meert en de Leading Ladies, samen met Thomas van Liedekerke en Sam Discart van Epson, deel aan een slipcursus in Groot-Bijgaarden. De dames kropen achter het stuur en kregen een basisslipcursus op een glad wegdek, dit alles onder begeleiding van professionele instructeurs. Remmen, sturen, slippen, vervolgens 360° ronddraaien en je wagen opnieuw onder controle krijgen? Onze Leading Ladies gingen de uitdaging met gezonde dosis adrenaline niet uit de weg.

Later op de avond praatte het gezelschap na over hun ervaringen bij een heerlijk diner in het restaurant Brasserie Bijgaarden.

Benieuwd waar de Leading Ladies volgend kwartaal naartoe zullen trekken? We lichten al een tipje van de sluier op: de dames zullen de fashion queen in zich helemaal kunnen loslaten.

Tot binnenkort!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)