Refresh 440: Wordt IoT de volgende transformationele tsunami?

Inside Tech Data:

 • Q4 loyalty programma’s:
  • td.boomerang Q4
  • SMB Express Q4
  • Retail Partner Q4
 • IoT special

Wordt IoT de volgende transformationele tsunami?

Er is vandaag een explosie van IoT opportuniteiten. De grote uitdaging is om prioriteiten te stellen en ervoor te zorgen dat een bedrijf zich concentreert op de gebieden waarin het sterk is. Wat Tech Data heeft geleerd van zijn ervaringen met IoT tot op heden is dat niemand dit, door hoge complexiteit, alleen kan realiseren. Je moet werken als onderdeel van een ecosysteem van verschillende partners en vendoren. Als we alle nodige vaardigheden en producten bij elkaar kunnen brengen als een oplossing is de kans op succes zeer groot, met alle positieve gevolgen vandien. En dat is precies wat we met het Tech Data IoT-team bieden.

Er zijn natuurlijk enkele bedrijven die eigen oplossingen hebben gebouwd. Maar de grote groei in IOT activiteit zal komen door verkoop via het kanaal dat reproduceerbare oplossingen – zoals deze die Tech Data heeft samengesteld – op de markt brengt. Hierbij heeft Tech Data zich gericht op 4 specifieke domeinen:

 • Manufacturing
 • Retail
 • Transport/Logistics
 • Smart Spaces

Ons team staat steeds voor u klaar. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden kunt u ons contacteren via IOT-analytics@techdata.be

Ook deel uitmaken van de Tech Data IoT-community?

Elk kwartaal komen we samen tijdens een informele drink, voorafgegaan door een toonaangevende spreker. De eerste editie vindt plaats op maandag 19 november. Voor meer informatie en inschrijvingen, klik hier.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)