TDConnect: een extra service voor de Tech Data resellers!

We stellen u voor: ons nieuw online platform: TDConnect.

Dit contentplatform is specifiek ontworpen om moeilijke IT-kwesties te brengen in verteerbare content om zo de eindklant te helpen zich bewust te worden, een geïnformeerde beslissing te nemen en een toegevoegde waarde te bieden aan de markt. TDConnect is onze kennishub in samenwerking met onze vendorpartners, en bevat informatie over de laatste trends op het gebied van IoT, AI, beveiliging, cloud en vele andere.

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of Tech Data, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

Ga nu de user cases en technologische oplossingen consulteren op de TDConnect website, de inhoud (in Engels) wordt regelmatig aangevuld.

En deel gerust de artikelen met uw netwerk!

 

Als u vragen hebt over het TDConnect platform, stel ze gerust aan Amber Dhert of aan uw sales.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)