Tech Data stelt contentplatform TDConnect voor in België en Luxemburg

Tech Data inspireert (IT-kanaal) met nieuw content platform in België en Luxemburg

Tech Data Belux heeft TDConnect, een nieuw contentplatform, opgezet naar voorbeeld van Nederland.

TDConnect is een contentplatform, gericht op de eindgebruiker, waarop in samenwerking met onze leveranciers, geactualiseerde informatie over diverse innovatieve en technologische trends en oplossingen geplaatst wordt. Het platform wordt verrijkt met relevant nieuws, blogberichten met technologische insteek, whitepapers en business cases. Zo wil Tech Data als end-to-end distributeur in de huidige markt van digitale transformatie en technologische veranderingen de eindgebruiker op een eenvoudige manier informeren en inspireren.

“Het uitgebreide end-2-end portfolio van Tech Data laat toe om vendoronafhankelijke, tailor-made oplossingen samen te stellen aan de hand van componenten van verschillende leveranciers. TDConnect is een inbound marketing platform en informatiehub die ons toelaten om deze oplossingen aan de hand van artikels en use cases toe te lichten, en het platform kan zowel door onze resellers als door eindklanten geconsulteerd worden. TDConnect is een innovatief channelmarketinginitiatief met het oog op het genereren van concrete opportuniteiten die we kunnen doorgeven aan onze partners,” aldus Jochen Bonne, Director Advanced Solutions Belux.


Tech Data Belux wil met TDConnect business creëren en opportuniteiten voor zijn resellers illustreren. Tech Data positioneert zich als een distributeur met een toegevoegde waarde en als een schakel naar zijn resellers. Met TDConnect proberen we inzicht te geven in hoe businessbehoeftes ingevuld kunnen worden met IT-oplossingen van de vele leveranciers die we vertegenwoordigen. Het is onze missie om onze resellers te helpen om de IT-omgeving van hun klanten naar een hoger niveau te tillen en TDConnect bieden we hierbij aan als een extra ondersteuning.

Voor meer info over TDConnect, ga naar www.tdconnect.be

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)