Tech Data verdeelt nu ook het Ecosys portfolio van Kyocera

We zijn verheugd om deze samenwerking bekend te maken met Kyocera, een toonaangevende fabrikant van document imaging-oplossingen en documentbeheersystemen, zoals multifunctionals, printers en grootformaatapparaten.

Het Ecosys portfolio van KYOCERA staat bekend om zijn unieke duurzame componenten die niet alleen garant staan voor een grotere betrouwbaarheid, maar ook voor minder afval – waardoor de producten over hun volledige levensduur een lagere Total Cost of Ownership (TCO) bieden.
Zo zijn bijvoorbeeld de Ecosys drum en toner aparte componenten. Zo kan de toner los van de drum vervangen worden. Interessant voor de TCO.

Bovendien geniet u van betere prijzen via het Kyocera Reseller Loyalty Programma. En biedt Kyocera een “Contract via het shopmodel’ aan, een unieke gebruiksvriendelijke online tool als gids door de producten zelf, inclusief upsell-opportuniteiten via supplies. Ook verzorgt Kyocera de aftersales service vanuit een helpdesk in België.

 

Sabine De Schutter (Business Unit Manager Printing) voegt toe: “Tech Data is enthousiast over deze samenwerking met Kyocera en de mogelijkheden die het onze resellers biedt! Kyocera geeft ons niet alleen een nog uniekere positie in de markt, het geeft ons ook de mogelijkheid om ons verder te profileren als distributeur van duurzame en milieuvriendelijke producten. Bij Tech Data zijn we ervan overtuigd dat Kyocera de perfecte aanvulling is op onze huidige portfolio.”

 

 

Als u vragen heeft over het Ecosys gamma of hoe u als reseller via InTouch kan registreren voor het unieke shopmodel, neem contact op met uw sales.

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)