Uw trouw wordt beloond bij Tech Data

Er is dit kwartaal ook weer een programma voor iedereen!

Tot eind januari kan u met het td.boomerang-programma punten sparen voor onze exclusieve eindejaarsincentive naar het adembenemende Argentinië en Patagonië. Hoe meer punten u verzamelt, hoe meer kans u maakt om te winnen.

Meer info over td.boomerang

 

De SMB-resellers die houden van snelle wagens worden dit kwartaal serieus in de watten gelegd. Niet minder dan 20 winnaars mogen een race-initiatie op het circuit van Mettet meemaken met een legendarische porsche.

Alle info over SMB Express – Accelerate Your Business

 

De retail-klanten kunnen zich naar goede gewoonte weer verlekkeren op een culinaire incentive. Naast de promoties op retailmaat krijgen de retailklanten een gepersonaliseerde groeitarget. 30 winnaars mogen kiezen uit 4 culinaire klasserestaurants en genieten van een overheerlijk diner.

Van Gent tot Durbuy, er is voor ieder wat wils:

  • Brasserie Julie (Dilbeek)
  • La Bru’sserie (Durbuy)
  • Het Gebaar (Antwerp)
  • Vrijmoed (Gent)

Alle info over Retail Partner Q4

 

U ziet het, er is een programma voor iedereen.
Hoe meer producten u van de deelnemende fabrikanten per programma aankoopt, hoe meer punten u spaart en hoe sneller u in aanmerking komt om te winnen.

Niet vergeten: Dit kwartaal wordt de wild card ook uitgereikt.
De punten die u behaald heeft bij de kwartaalincentives, gaan automatisch naar uw jaarteller. Zo dingt u mee voor de wildcard. De firma die de meeste punten verzameld op zijn jaarteller, mag mee op onze eindejaarsincentivereis. Dus naar het land van Eva Perón, een schitterende prijs.

 

Dus sparen maar! En volg uw score live op via onze td.loyalty-website.

Vragen? Stel ze aan uw sales of stuur een berichtje naar het td.boomerang team

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)