Dell biedt apparaten die zijn afgestemd op Desk Centric Worker

Danny spendeert meer dan 50% van de dag achter zijn bureau. Hij heeft bij voorkeur een comfortabele werkopstelling, met een grote monitor. Op zijn plek wil hij eenvoudig kunnen multitasken, dus een headset is een must! Als hij niet op zijn werkplek zit, wil hij wel goed te bereiken zijn via zijn tablet en/of smartphone.

De Desk Centric Worker met wat meer ruimte en die vraagt om een zwaarder systeem komt terecht bij de Optiplex met twee 27 inch schermen. De draadloze toetsenbord en muis geven hem de ruimte om zich wat vrijer te bewegen op zijn werkplek en met de 520-AAMC headset kan hij hands free bellen met zijn contacten.

Dell Premium Support

Een Desk Centric Worker moet altijd en overal up and running zijn. Snelle en eenvoudige support is daarom belangrijk! Dankzij Dell Premium Support met SupportAssist kunnen de experts van Dell problemen ontdekken voordat u er last van krijgt, en deze problemen snel oplossen zodat u weer verder kunt. Als het probleem niet op afstand opgelost kan worden, komt een van onze zeer ervaren technici naar u toe.

Bekijk het Ultimate*** Desk Centric User aanbod van Dell
Dual 27″ monitor │4816791

OptiPlex 3060 4777463

Dual Monitor Stand │4866967

Pro stereoheadset │4203345 

Draadloos toetsenbord en muis │3310722 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)