Een vrachtwagen speelgoed, dankzij u!

 

In december maakten de Sint en de Kerstman zich klaar voor hun jaarlijkse pakjesronde. Maar helaas vindt niet ieder kind een cadeautje terug in zijn schoentje of kerstsok: België kent volgens Unicef één van de hoogste kinderarmoedecijfers van Europa.

Daarom hielden wij bij Tech Data, samen met Lenovo en Cisco, een speelgoedinzamelactie voor de vzw Voor Elk Kind en Kerst in de Stad. Deze campagne werd ook ondersteund door de collega’s van sales. Samen bezochten zij in 2 weken tijd 250 klanten, die ook hun steentje hebben bijgedragen aan deze actie.

En wat voor steentje was dat?! De inbreng van onze partners was enorm, een vrachtwagen vol! Daar kunnen we niet dankbaar genoeg voor zijn!

Daarom 1000 maal dank voor uw gulle speelgoedgiften!

 

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)