Een vrachtwagen speelgoed, dankzij u!

 

In december maakten de Sint en de Kerstman zich klaar voor hun jaarlijkse pakjesronde. Maar helaas vindt niet ieder kind een cadeautje terug in zijn schoentje of kerstsok: België kent volgens Unicef één van de hoogste kinderarmoedecijfers van Europa.

Daarom hielden wij bij Tech Data, samen met Lenovo en Cisco, een speelgoedinzamelactie voor de vzw Voor Elk Kind en Kerst in de Stad. Deze campagne werd ook ondersteund door de collega’s van sales. Samen bezochten zij in 2 weken tijd 250 klanten, die ook hun steentje hebben bijgedragen aan deze actie.

En wat voor steentje was dat?! De inbreng van onze partners was enorm, een vrachtwagen vol! Daar kunnen we niet dankbaar genoeg voor zijn!

Daarom 1000 maal dank voor uw gulle speelgoedgiften!

 

 

 

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)