Het kantoor is overal met Dell

Voor professionals onderweg zijn connectiviteit en gebruiksgemak cruciaal onderweg en tijdens het vliegen.

1 Dell Premier rugzak (M)

Ontworpen als een mobiel kantoor. Deze rugzak biedt professionals onderweg een gestroomlijnde manier om hun laptop en accessoires te beschermen.

2 Dell USB-C mobiele adapter | DA300

Koppel uw Latitude met vrijwel elk apparaat via de handige compacte 6-in-1-adapter om samen te werken vanaf elke locatie.

3 Dell Premier draadloze muis | WM527

Verbeter uw dagelijkse prestaties en productiviteit met de Dell Premier draadloze muis met dual-connectiviteit en een elegant ontwerp.

4 Dell Active-Pen | PN557W

De Dell Active-Pen is ontworpen voor drukke professionals. Maak uw notities en houd het overzicht: makkelijker kan niet.

5 Dell Premier draagtas

Houd uw laptop, tablet en andere essentiële benodigdheden goed beschermd met de stijlvolle Dell Premier draagtas 14.

6 Dell draagbare Power Companion (18.000 mAh) | PW7015L

Ook als u ver verwijderd bent van een stopcontact, hebt u voldoende stroom voor uw laptop en mobiele telefoon met de Dell Power Companion.

7 Dell hybride adapter + powerbank | PH45W17-CA

’s Werelds eerste modulaire stroomadapter voor ononderbroken voeding voor uw laptop en mobiel USB-apparaat, voor op kantoor of onderweg. Met het 2-in-1-ontwerp kunt u één of beide items meenemen (zowel adapter als powerbank).

8 Dell Pro Stereo Headset | UC350

Elk woord van uw gesprek is luid en duidelijk met de Dell Pro Stereo Headset, geoptimaliseerd voor persoonlijke geluidskwaliteit en gecertificeerd voor Microsoft Skype voor Bedrijven.

* Getoond met Latitude 7390

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)