Schaalbaar, kosteneffectief wifi-beheer via de cloud dankzij de Linksys Cloud Manager


Beheer al uw netwerken via de cloud

Met Linksys Cloud Manager beheert u eenvoudig al uw accesspoints, netwerken en locaties via één intuïtief, centraal dashboard.

Extern beheer

Linksys Cloud Manager helpt u om uw netwerk altijd soepel te laten werken, vanaf elk apparaat. Cloud Manager waarschuwt u voor netwerkproblemen en is toegankelijk vanaf elke computer, tablet of mobiele telefoon, zodat u eenvoudig actuele informatie kunt bekijken over de status van uw netwerk.

 • Netwerkoverzicht: Bekijk actuele informatie over de status van uw netwerk, waaronder bedrijfstijd, verbonden clients en verbindingsduur.
 • Statusmeldingen: Op een wereldkaart kunt u de huidige status van al uw netwerken bekijken. Stel waarschuwingsmeldingen in voor netwerkproblemen.
 • Clientapparaten bewaken: Bekijk actuele informatie over al uw clientapparaten, wijs bandbreedte toe of blokkeer de toegang tot het internet voor bepaalde apparaten.
Snelle implementatie

Linksys-accesspoints maken automatisch verbinding met de cloud en u kunt ze vooraf op afstand configureren op basis van hun MAC-adres en serienummer. Dit zero-touch provisioning-systeem maakt een snellere externe implementatie van Linksys-accesspoints mogelijk. U hoeft dus niet ter plaatse te zijn voor installatie of configuratie.

Netwerkinzichten

Met behulp van de intuïtieve interface en het gebruiksvriendelijke dashboard kunt u moeiteloos historische en actuele netwerkstatistieken bekijken. U kunt de status van uw netwerk analyseren, waaronder bedrijfstijd, signaalsterkte en verbindingsduur. Stel waarschuwingsmeldingen in om problemen te identificeren voordat ze zich voordoen en zo uw gebruikers tevreden te houden en tegelijkertijd uw efficiëntie te verhogen.

Bespaar op de totale eigendomskosten

Als u uw netwerken op afstand beheert met ons gebruiksvriendelijke Cloud Manager-platform, bespaart u tijd en geld op dure trainingen en bezoeken ter plaatse. Alle cloud-accesspoints van Linksys worden geleverd met een 5-jarige Cloud Manager-licentie voor een zeer kosteneffectieve oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Kenmerken accesspoint
 • Hoogwaardige prestaties
  • Krachtige versterker
  • Nieuwste generatie wifi-technologie (802.11ac)
  • Geschikt voor PoE
 • Beveiliging
  • WPA/WPA2
  • Clientisolatie
  • Detectie van ongeoorloofde accesspoints
  • Verborgen SSID’s en wachtwoordverificatie
Schaalbare oplossing voor alle bedrijven en IT-dienstverleners

Linksys Cloud Manager is ideaal voor bedrijven en leveranciers van IT-oplossingen die meerdere klanten, netwerken of kantoorlocaties willen beheren. De schaalbaarheid maakt het mogelijk om duizenden accesspoints en locaties te beheren zonder extra complexiteit of kosten. Als u uw netwerken op afstand beheert, bespaart u tijd en geld op bezoeken ter plaatse. Ken op verschillende niveaus toegangsrechten toe aan gebruikers van Cloud Manager om rollen in te stellen, en laat belangrijke gebruikers bepaalde netwerken wijzigen of bekijken.

 

 

Bestel nu op InTouch >

 

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

 • Altijd aan

  Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

 • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

 • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)