Tech Data BeLux is Dell EMC Distributor of the Year 2018

Tijdens het Dell Technologies Forum in Brussel heeft Dell EMC België op 29 november 2018 de Dell EMC Partners Awards uitgereikt.

Tech Data won de award in de categorie Distributor of the Year. Tech Data wordt hiermee beloond voor het behalen van uitzonderlijke resultaten en het tonen van een sterk commitment aan Dell EMC.


Distributor of the Year 2018

De Distributor of the Year 2018 award erkent Tech Data voor het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen in de markt op basis van Dell EMC-technologie. Hierdoor kunnen klanten hun omgeving transformeren en belangrijke zakelijke uitdagingen aangaan.

 

Jochen Bonne (Director Tech Data Advanced Solutions BeLux) is enthousiast: De Dell EMC ‘Best Distributor’ award is een mooie erkenning voor de investering die Tech Data jaar na jaar doet in pre- en post salesondersteuning van zijn partners. Naast de Dell EMC European Q3 “Top Partner Engineer” Award die werd toegekend aan één van onze technical consultants, is dit opsteker voor het ganse team!”

 

 

Bart Roeland (Sales Manager SMB Tech Data Belux) vult aan: Deze erkenning doet ons enorm deugd! De laatste jaren hebben we onze structuur en toolings aangepast om de Dell EMC partners beter te kunnen ondersteunen. Het Dell EMC client team staat er vandaag maar dit is vooral toe te wijzen aan de inspanningen van de laatste jaren door zowel sales en marketing! Ook wil ik persoonlijk m’n grote dank uitspreken naar Anke Breyne, Nele Depelsemaeker, Heidi Roels, Gwendolien Vanhassel, Veerle De Wever, Jonas De Leeuw en Robin Schoonjans!

 

 

Erwin Vanluchene van Dell EMC gaf nog mee in hun persbericht: “Digitale transformatie moet komende jaar bij heel veel bedrijven hoog op de agenda staan. Tech Data heeft bewezen dat ze daar nu al klaar voor zijn. Ze zijn binnen ons partnerprogramma sterk gegroeid en hebben de Dell EMC oplossingen op vlak van Digital, Workforce, Security, IT aangegrepen om hun klanten de juiste tools aan te reiken om klaar te zijn op vlak van digitalisering.”

Bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)