Tech Data steunt Music for Life!

Op donderdag 13 december stond Tech Data helemaal in het teken van de Warmste Week.
We bakten de Warmste pannekoeken voor Music for Life i.s.m. Studio Brussel!

Iedereen kon genieten van heerlijke pannekoeken en een kop verse, warme chocolademelk. Of kon een pakketje verse pannekoeken meenemen naar huis.

De opbrengst van onze actie schenken we integraal aan vzw Schoonderhage. Schoonderhage is een dynamische organisatie die voorziet in kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning op maat voor volwassenen met een mentale handicap en waarbij het welzijn van iedereen centraal staan.

In totaal haalden we €2000 op, een bedrag dat zeker een hulp zal zijn in de verdere ontwikkeling van vzw Schoonderhage.

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)