Uitleveringen eindejaarsperiode

Aangezien de officiële feestdagen dit jaar op een dinsdag vallen, informeren we u graag over het uitleverschema met onze partners DHL, GLS en Dynalogic zodat u hier rekening mee kunt houden bij de organisatie van uw business en de communicatie naar uw klanten.

Overzicht kerstperiode:

Alle stockorders die op maandag 24 december voor 14h aan onze commerciële dienst of via InTouch doorgegeven worden, zullen woensdag 26 december bij u worden geleverd.

Overzicht nieuwjaarsperiode:

Alle stockorders die op maandag 31 december voor 14h aan onze commerciële dienst of via InTouch doorgegeven worden, zullen woensdag 2 januari bij u worden afgeleverd.


Uiteraard blijft InTouch, het online ordersysteem van Tech Data, 24/7 beschikbaar om uw bestellingen vlot te verwerken en u krijgt dankzij InTouch Back Order Management ook een goed overzicht van uw geleverde orders en backorders.


We danken u voor het vertrouwen dat u in 2018 in onze logistieke diensten hebt gesteld. We wensen u een fijn eindejaar toe en blijven ook volgend jaar opnieuw paraat staan voor u.


BELANGRIJK:
Bent u gesloten tijdens de eindejaarsperiode?
We rekenen erop dat u via dit formulier aan uw salescontactpersoon laat weten welke dagen u niet bereikbaar bent, zodat we hier in ons logistiek proces rekening mee kunnen houden.
Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)