Upgrade naar high-speed naadloze wifi voor uw hele huis met de Linksys Velop

Ervaar naadloze multiroom wifi met volledige signaalsterkte dankzij de Linksys Velop

Velop is eenvoudig te installeren, past in elk interieur en brengt binnen enkele minuten ultrasnelle multiroom Wi-Fi met volledige signaalsterkte bij u in huis. Met Intelligent Mesh™-technologie en een strak, modulair ontwerp verspreidt het Velop Wi-Fi-mesh-systeem een sterk Wi-Fi-signaal door elk type woning.

Zelflerend Wi-Fi-meshsysteem

Vanaf het moment dat u uw Wi-Fi-meshnetwerk opzet, gaat de Intelligent Mesh™-technologie aan de slag om uw Velop-systeem aan te passen aan uw huis.

  • Zelfherstel: Als iemand per ongeluk de stekker van een node uit het stopcontact haalt, dan nemen de andere nodes het werk over.
  • Zelfselectie: Zelfs in een druk netwerk weet Velop het beste kanaal voor uw apparaten te selecteren.

Past in elk interieur

Elke Velop-node heeft een mooie en compacte vormgeving die in elk interieur past. Meerdere nodes werken samen als één systeem. Dus als uw wifibehoeften toenemen, voegt u simpelweg meer nodes toe.

Modulair Wi-Fi-meshsysteem voor elke woning

Als uw wifibehoeften toenemen, kunt u gemakkelijk meer nodes toevoegen. Gebruik de configurator om het perfecte Wi-Fi-meshsysteem voor u te vinden.

  • Neem een 1-pack voor een woning met twee tot drie kamers
  • Neem een 2-pack voor een woning met tot vier kamers
  • Neem een 3-pack voor een woning met tot vijf kamers
Toekomstbestendig en veilig

Met automatische software-updates blijft uw mesh-router altijd up-to-date en veilig. Met handige, geavanceerde beveiligingsfuncties kunt u inhoud blokkeren en het internet even uitzetten om tijd door te brengen met het gezin.

Snelle, betrouwbare wifi

Velop-nodes zijn uitgerust met dual-band technologie om u razendsnelle wifi te geven, zelfs als er meerdere wifi-apparaten zijn verbonden.

Beheer uw Wi-Fi-thuisnetwerk waar en wanneer u wilt met de Linksys-app

Met de Linksys-app op een smartphone of tablet kunt u uw wifi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig controleren en beheren.

  • Gasttoegang: Creëer een apart wifi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.
  • Ouderlijk toezicht: Maak internetgebruik veilig voor uw kinderen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Met deze functie kunt u het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor bepaalde apparaten blokkeren.
  • Apparaatprioritisering: U kunt voorrang geven aan de apparaten waarvoor snelheid het belangrijkste is.
  • Alexa-ondersteuning: Bij gebruik met Alexa geeft de Linksys-app toegang tot praktische spraakcommando’s.
  • Snelheidstest: Test eenvoudig de snelheid van uw internetverbinding
Een Wi-Fi-meshnetwerk binnen enkele minuten

Velop creëert een efficiënt Wi-Fi-meshnetwerk met alle apparatuur en snelheden die uw internetprovider levert. De eenvoudige installatiewizard via de app leidt u in een paar minuten door de installatie.

Bestel op InTouch.

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)